de vloot

THIS PAGE WILL BE UPDATED SOON

in the meantime take a look at our latest acquisition!
the searowing boat C23 www.c23.be

Zee-roeiboot Cath

De voorlopig laatste stap in onze zoektocht naar de ultieme zeeroeiboot waarin al onze ervaringen mbt het zeeroeien werden gebundeld!

Romp: kurk – vlas – epoxy

Lengte: 4,3 m

Breedte: 1,6 m

Gewicht: 120 kg

Zee-roeiboot Ella


Een racepaardje – 2 roeiers met of zonder stuurman. Kan enkel punt worden geroeid.

Romp: woodcore- carbon

Lengte: 6,2 m

Breedte: 1,4 m

Gewicht: 150 kg

begeleidingsboot ‘Stella’


Een voormalige houten oestersloep uit Bretagne werd omgetoverd tot onze vaste begeleidingsboot. Door het ruime dek ideaal om roeiers, toeschouwers en soms zelfs boten mee te transporteren. Het lage vrijboord zorgt er dan weer voor dat het in- en uitstappen, ook op zee, vlotter verloopt dan vanuit een moderne boot. Alle veiligheidsuitrusting (gps, marifoon, reddinsvesten, enz…) bevinden zich aan boord.

Romp: hout

Lengte: 8,2m

Breedte: 2,7

Gewicht: 4,5 ton

Initiatieboot

Deze 1 mansboot werd door ons van de sloop gered. Na een total makeover- ze werd van nieuwe lagen glasvezel/epoxy voorzien en extra drijfvermogen werd ingebouwd – is ze onze ideale instapboot geworden. Robuust genoeg om bij kalm weer onze eerste zeebenen te testen en volop te genieten van wat het zeeroeien kan bieden.

Met dank aan de GRS.

Romp: polyester

Lengte: 5,2m

Breedte: 0,6m

Gewicht: 70kg

Zee-roeiboot Tessa

A true classic! En zeeroeien in zijn puurste vorm. 2 roeiers met of zonder stuurman. No-nonsense boot met houten vaste banken, houten spanen en heel veel zeewater. We roeiden deze iron lady door de branding van de Atlantische oceaan, doorheen de Noordzee en langs de kusten van  de Middelandse Zee. Ze kan zowel punt als koppel worden geroeid.

Romp: hout

Lengte: 6 m

Breedte: 1,2m

Gewicht: 250 kg

Al onze zeegaande boten zijn voorzien van de wettelijk verplichte veiligheidsvoorzieningen en veiligheid zal altijd onze eerste zorg blijven.

 

 

 

Leave a Reply