Zondag 9 Juni

Drie weken geleden roeiden we op zee, we merkten dat een vissersboot ons naderde en dachten meteen : “dat worden mooie beelden”. Koen monteerde de camera op de boot. Na een verkeerd maneuver donderde de camera voorgoed! – dachten we – de zee in …

Maar dat was buiten ene Davey Torcq (David is kapitein van de vissersboot 0.190) en zijn bemanning gerekend…. deze ‘gedreven’ vissers haalden weken later een stevige buit binnen ; een groot net vol vis met daarin…u raadt het: onze Gopro! De camera bleek nog volledig intact te zijn (na 3 weken op de bodem van de Noordzee!), David bekeek de beelden, kon daarbij het opschrift op onze boot “www.zeeroeien.be” ontcijferen , contacteerde ons en bezorgde ons onze Gopro terug !

We bedanken David en zijn bemanning oprecht om onze camera terug te bezorgen. Ze werden dan ook beloond met een stevige bak Duvel. Geniet ervan mannen!

Leave a Reply